Evenementen  Agenda

 Juni


27-6 Klanksessie 

Bibliotheek de Boekenberg 19-20;30 uur

Juli


25-7 Klanksessie 

Bibliotheek de Boekenberg 19-20;30 uur

 Augustus


 22-08 Klanksessie 

Bibliotheek de Boekenberg 19-20;30 uur 


Klanksessie

Klankschalensessie, een ademreis voor ontspanning

Geef je tijdens deze klankreis over aan wat je hoort en voelt! 

Deze reis wordt begeleid door klanken van klankschalen, klankstaven, koshi's, rainstick, oceandrum handpan en chime.
Elk instrument geeft een andere klank en heeft een andere uitwerking op ons lichaam en geest.

Klanken zijn niet alleen waarneembaar met je gehoor maar met het gehele lichaam. Ons lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit water. Water transporteert trillingen en vibraties vier keer sneller dan lucht. De klanken hebben direct toegang tot ons gestel en dit ervaren we op verschillende niveaus. Is er een disbalans in ons lichaam of de energie stroomt niet lekker door, de klanken zorgen voor een goede ondersteuning om het lichaam weer in harmonie te brengen en te ontspannen.

Bij deze sessie lig je op de grond

. Wij vragen je zelf een matje en een dekentje mee te nemen!

-max 20 personen

Meditatie & Klankschalen sessies

.Elke dinsdag en woensdag kan je na aanmelding komen ontspannen tijdens deze sessie.

Geleide meditatie en klankbad zijn beide vormen van meditatie die kunnen helpen om de geest te kalmeren en te ontspannen.

Geleide meditatie is een vorm van meditatie waarbij je wordt begeleid .Ik leid je door een reeks stappen om je te helpen ontspannen en je geest te concentreren. Dit kan inhouden dat je je focust op je ademhaling, visualisaties of affirmaties. Geleide meditatie kan helpen om de geest te kalmeren en stress te verminderen, evenals het vergroten van de focus en concentratie.

Een klankbad is een vorm van meditatie waarbij je wordt omringd door rustgevende geluiden en trillingen van instrumenten zoals gongs, klankschalen en chimes. Deze geluiden en trillingen kunnen een diep ontspannend effect hebben op het lichaam en de geest. Terwijl je ontspannen ligt of zit, word je omhuld door de trillingen van de instrumenten en kun je je gedachten loslaten. Klankbaden kunnen helpen om de geest te kalmeren en te ontspannen, evenals het verminderen van stress en angst.

Beide vormen van meditatie kunnen helpen om de geest en het lichaam te ontspannen, stress te verminderen en de focus en concentratie te vergroten. Welke vorm van meditatie het beste werkt voor jou, hangt af van je persoonlijke voorkeur en wat het beste werkt voor je levensstijl en behoeften.

Matrassen en dekens zijn bij deze sessie  aanwezig.

-max 7 personen

Reserveren via deze link 


Bliss Ceremonie (innerlijke reis  plantmedicijnen)

                1 juni

Blijf jij dromen over je leven ,

of begin je dit jaar met het leven van jouw dromen?

Niet langer geleid worden door angst of onzekerheid, maar de sprong durven wagen dit los te laten en je handen vrij te hebben om de toekomst aan te pakken .

Wanneer je geen stappen maakt zal je immers blijven staan waar je nu bent.

Groeien is Bloeien ❤️

Ik nodig jou uit voor het bijwonen van mijn Cacao truffel ceremonie, 

Vind antwoorden op jouw vragen. Vergroot je zelf acceptatie. Herontdek jouw zelf liefde . Ontvang inzicht , laat los en verwerk waarom dat is gebeurd wat er in jouw verleden plaatsvond.

Begeleid op muziek & klankenbad.

max 5 personen

Meer info via deze link

Tension & Trauma release BRTT

(Body remembers trauma therapie.

Data op afspraak.

Een tension release sessie, ook wel bekend als spanning release sessie, is een therapeutische of ontspanningsgerichte techniek die gericht is op het verminderen van spanning, stress in het lichaam en trauma te verwerken .

Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt tijdens een tension release sessie, waaronder:

    Tension release exercises (TRE) zijn specifieke oefeningen die gericht zijn op het verminderen van spanning en stress in het lichaam. Het is ontwikkeld door dr. David Berceli, en is gebaseerd op de reflexmatige reactie van ons lichaam om spanningen te ontladen.

Ademhalingsoefeningen: Het beoefenen van diepe ademhalingstechnieken kan helpen om de spieren te ontspannen en de geest te kalmeren.

Stembevrijding is een techniek die kan worden gebruikt tijdens een tension release sessie om emotionele blokkades los te laten. Deze techniek is gebaseerd op de gedachte dat het lichaam en de geest vaak spanning en blokkades vasthouden als reactie op negatieve emoties, trauma's of stressvolle ervaringen.

.Het doel van een tension release sessie is om het lichaam te ontspannen, stress te verminderen en de geest te kalmeren en / of trauma te verwerken.

Dit kan op zijn beurt leiden tot een verbeterde slaap, verhoogde concentratie en verbeterde algehele gezondheid en welzijn.

Meer info en prive sessie aanvraag via deze link

2023| Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin